јул 14, 2024
Valjevo

Podela prvih hranilica za bebe rođene u 2023. godini

Podelite post:

 

 

Dodela prvih hranilica za bebe, rođene na teritoriji Valjeva u 2023. godini, počeće sutra (četvrtak, 10. avgust) u 17.30 časova u parku Pećina. Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i predstavnici Fondacije „Humana srca“ koji su donirali nabavku 800 hranilica za bebe Valjeva, dodeliće prve hranilice roditeljima beba rođenih od 1. januara ove godine.

Ova podela će se održati pre „Trke beba“, koje se organizuju tradicionalno u okviru Tešnjarskih večeri.
Podela hranilica za sve ostale bebe koje su rođene od 1. januara ove godine, organizovaće se u Maloj sali Skupštine grada Valjeva, kao što je organizovana i podela auto-sedišta. Biće pozivani roditelji da dođu i preuzmu hranilicu za svoju bebu.

Podsetimo, gradonačelnik grada Valjeva Lazar Gojković i predstavnik Fondacije „Humana srca“, potpisali su ugovor o donaciji 800 multifunkcionalnih hranilica za bebe, u ukupnoj vrednosti od 3.605.760,00 dinara. Ovaj projekat rezultat je saradnje Fondacije i grada Valjeva, koji je potpisan u decembru prošle godine.
Dodela hranilica za bebe, koja će započeti sutra, jedna je od mera pospešivanja populacione politike, koju sprovodi Valjevo.

Nakon dodele hranilica, u 18.30 časova počinje „TRRRRRRKA BEBAAAAA!!!“, koju podržavaju partneri „Pikolo mondo“, „Senzor“, „Hemikal“ i „Prinetks“ . Prijavljivanje je na Pećini od 17.30 do 18.15 časova, a bebe će biti podeljene u kategorije: starosti do 12 meseci (puzaći), od 12 do 18 meseci (guzaći) i od 18 do 24 meseca (trkaći). Staza će biti duga 24 metra!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X